KOOSTISOSAD
300 g veisefileed (kasutasin Eesti Rohumaaveise antrekooti)
2 sibulat
2-3 küüslauguküünt
2 porgandit
umbes 2 dl punast veini
400 g purustatud tomateid
tilk õli ja killuke võid praadimiseks
1-2 lehte loorberit
soola, pipart
kuivatatud ürte
VALMISTAMINE
Haki sibul ja küüslauk ning prae paksupõhjalises (haude)potis õli ja või segus paar minutit. Lisa veisefilee ribad ning pruunista. Lisa viilutatud porgand, loorberilehed, vein, tomatipasta, maitseained ja vajaduselt tilk vett. Lase tasasel tulel haududa vähemalt 1,5 h. Võid hautada ilma kaaneta potis, nii keeb segu mõnusalt kokku ja maitse tummisemaks. Kui liha on pehmeks haudunud, siis serveeri keedukartuli ja/või ahjujuurikatega.