KOOSTISOSAD
400 g Karni TOORVORSTID RAJU REEDE
5-6 küüslauguküünt
4 punast sibulat
2 suurt paprikat (kui soovid lisada värvi, siis kasuta erinevaid paprikaid)
800 g kartulit
250 g kirsstomateid
värskeid ürte
2 sl oliivõli
5 sl palsamiäädikat (balsamico)
soola, pipart
VALMISTAMINE
Pese koorega kartulid hoolega (kui soovid, siis võid kartulid ka koorida). Lõika kartulid sektoriteks. Koori küüslauk ja sibul. Purusta küüslauk ja lõika sibul sektoriteks. Puhasta paprika ja tükelda suupärasteks juppideks. Sega kõik köögiviljad peale kirsstomatite kokku ja lisa sool, pipar, värsked ürdid, oliivõli ja palsamiäädikas. Sega läbi, et kõik köögiviljad maitsestuksid. Vala segu ahjupannile, lisa toorvorstid ning sega kõik veelkord läbi. Küpseta ahjus 15-20 minutit ja kui vorstid juba pruunistuma on hakanud, siis lisa pannile ka kirsstomatid. Küpseta veel umbes 10 minutit, et tomatid pehmeks muutuksid ja vorstid läbi küpseksid.
Võta roog ahjust välja raputa veel peale värskeid ürte. Naudi!