KOOSTISOSAD:
4-5 tk parajasti olemasolevaid toorvorste (nt KARNI KRÕBEDAD TOORVORSTID)
500 g keedetud värsket kartulit
1 punane sibul
1 paprika
1 porgand
100 g kirsstomateid
peotäis herneid või ube
törts õli praadimiseks
2 spl sojakastet
sool, pipar maitsestamiseks
meelepärane maitseroheline serveerimiseks
VALMISTAMINE:
Haki sibul, lõika porgand peenikesteks ribadeks (suured tükid jäävad kergelt vokkides liiga kõvad). Viiluta ka paprika ja tükelda kartul. Herned puhasta. Kui kasutad aeduba, siis enne vokkimist keeda neid 5 minutit.
Kuumuta õli ja prae kõigepealt tükeldatud grillvorstid. Kui vorstid on pruunistunud, siis lisa pannile kartul. Seejärel lisa sibul ja porgand. Paari minuti pärast paprika ja hernes/uba. Lisa sojakaste ja maitsesta. Nüüd lisa poolitatud tomatid ja voki kõiki koostisosi veel paar minutit. Serveeri maitserohelisega.
Retseptis võib julgelt kasutada ka juba eelnevalt grillitud toorvorste ja sel viisil kasutada ära grilliõhtu jäägid.