Praetud peekoniga rõngasverivorst
Koostisosad:
odrakruubid , toiduveri(19%), praetud peekon(19%), kamar, pekk, mugulsibul, sool, maitsetaimed ja vürtsid, glükoos, lõhna- ja maitseained, seasool. Toode on söödavas kestas.
100g tootes keskmiselt energiat:
100 g tootes keskmiselt energiat 1485kJ/355 kcal, rasvu 19 g (sh küllastunud rasvhappeid 8 g), süsivesikuid 31g (sh suhkruid 0 g), valke 15 g, soola 1,5g.
Valmistamine:
Kuumuta ahi 180°C-ni, aseta vorstid ahjupannile ja pintselda need korralikult õliga, küpseta ahjus umbes 30 minutit, kuni vorstid on krõbedad.
Pakend:
kile, pakendatud gaasikeskkonda.
Säilitustemperatuur:
+2 °C kuni +6 °C
Säilivusaeg:
9 ööpäeva
Ühiku kaal:
500 g