Täissuitsuvorst Parmigiano Reggiano juustuga
Koostisosad:
100g toote valmistamiseks on kasutatud 63g veiseliha ja 48g sealiha, pekk, Parmigiano Reggiano JUUST (3%; koostisosad: piim, sool, laap), sool, loomne valk(sh sulfitid), happesuse regulaator: glükoondeltalaktoon, dekstroos, antioksüdant: naatriumisoaskorbaat, lõhna- ja maitseained, maitsetaimed ja vürtsid, verepulber, toiduvärv: karmiin, säilitusaine: naatriumnitrit. Latina toode on mittesöödavas kestas.
100g tootes keskmiselt energiat:
1872kJ/452 kcal, rasvu 40g (sh küllastunud rasvhappeid 16g), süsivesikuid 1g (sh suhkruid 0g), valke 21g, soola 3,1g.
Pakend:
MAP - Kile, pakendatud gaasikeskkonda
Säilitustemperatuur:
+2 °C kuni +6 °C
Säilivusaeg:
40 ööpäeva
Ühiku kaal:
250 g