KOOSTISOSAD
250 g meelepäraseid toorvorste (kasutasin Karni krõbedaid toorvorste)
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
200 g riisi
200 g tükeldatud rohelisi ube (külmutatud)
veidi seesamiseemneid
2 tl karrit
soola, pipart maitsestamiseks
törts õli praadimiseks
VALMISTAMINE
Keeda riis soolaga maitsestatud vees. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Kuumuta pannil õli ja pruunista küüslauku ja sibulat selles paar minutit. Tee toorvorstidele sisselõige ja eemalda sisu. Lisa see pannile ja prae läbi. Lisa pannile keedetud riis ja maitsesta karriga või muu meelepärase vürtsiseguga. Kuumuta segu põned minutid pannil. Aja väikses potis vesi keema ja lisa soola. Keeda selles rohelised oad (4-5min) ja kurna. Raputa ubadele seesamiseemneid. Serveri riisiroog ubadega.