Sellel populaarsel roal ei olegi üht kindlat retsepti tegelikult. Vaata, mis parajasti kapis leidub ja lase fantaasial lennata.
ÜKS VÕIMALIK VERSIOON
Pane kaussi peotäis rukolat ja peotäis mungoa idusid. Tõmba värskest kurgist koorimisnoaga (või juustunoaga) paar pikka riba, poolita mõned kirsstomatid ja lisa kaussi. Prae veise sisefilee lõiku kuumal pannil kummaltki poolt 3-5min (olenevalt lõigu paksusest) ja maitsesta soola ja pipraga. Samal ajal valmista “võlts mangosalsa”. Haki marineeritud kõrvits väikesteks kuubikuteks ja sega tilga mangopüreega. Võid salsasse lisada ka hakitud punast sibulat, tšillipulbrit, hakitud koriandrit või tumedat sojakastet. Viiluta praetud veiseliha ja aseta kaussi koos salsaga.
Head isu!