Veiseliha tacod

Veiseliha tacod

KOOSTISOSAD

200 g Rohumaaveise fileed (eriti hea ja pehme jääb sisefilee)
4-6 minitortillat, nt Santa Maria (kulu oleneb täidise kogusest)
korralik peotäis rokolat
1 porgand
1 paprika
tume sojakaste
tilk õli praadimiseks
meresool, pipar

Guacamole:
1 väike punane sibul
2 küpset avokaadot
poole sidruni mahl
jahvatatud tšilli
sool, pipar

VALMISTAMINE

Haki porgand ja paprika võrdsete suurustega ribadeks ja prae kergelt läbi. Lisa tilk sojakastet ja prae veel minuti jagu.
Guacamole valmistamiseks purusta avokaadod kahvliga ja maitsesta soola, pipra, tšilli ja sidrunimahlaga, lisa segule peeneks hakitud punane sibul.
Prae veiselihalõik kuumal pannil. Küpseta mõlemalt poolt 2–3 minutit. Küpsetusaeg sõltub liha paksusest. Küpsenud liha maitsesta meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Mähi liha küpsetusfooliumisse ja jäta viieks minutiks seisma.
Pruunista pannil või ahjus minitortillad ja täida need seejärel rukola, guacamole ja porgandi-paprika seguga. Nüüd viiluta veiseliha ja lisa need ülejäänud täidisele.

Naudi!

 

Veiseliha tacod