Ahjušašlõkk

Ahjušašlõkk
Ahjušašlõkk
Koostisosad:

sealiha(77%), joogivesi, rapsiõli, suhkur, köögiviljad, vürtsid ja maitsetaimed (sh sinep, sulfitid), sool, lõhna- ja maitseained; happesuse regulaator: sidrunhape; äädikas, paksendajad: karrageen, töödeldud Eucheuma merevetikad; dekstroos. Võib sisaldada gluteeni, sellerit.

100g tootes keskmiselt energiat:

energiat 736kJ/176 kcal, rasvu 12g (sh küllastunud rasvhappeid 5g), süsivesikuid 3g (sh suhkruid 2g), valke 14g, soola 1,6g.

Valmistamine:

Võta toode umbes 1 tund enne küpsetamist toatemperatuurile soojenema. Küpseta liha kuumal pannil ~15 minutit. Ahjus 180°C juures ~20 minutit. Kuumaõhufritüüris: küpseta 180 °C juures umbes 15 minutit. Kuumtöödelda sisetemperatuurini +72°C

Pakend:

Kile, vaakumpakend

Säilitustemperatuur:

0 °C kuni +4 °C

Säilivusaeg:

15 ööpäeva

Ühiku kaal:

600g