Verikäkk odrakruupidega

Verikäkk odrakruupidega
Verikäkk odrakruupidega
Koostisosad:

joogivesi, pekk, odrakruubid (20%), odrajahu, nisujahu, verepulber(3%), sool, vürtsid, suhkur, dekstroos, lõhna- ja maitseained. Toote kest ei ole söödav.

100g tootes keskmiselt energiat:

energiat 1464kJ/350 kcal, rasvu 22g (sh küllastunud rasvhappeid 9g), süsivesikuid 31g (sh suhkruid 1g), valke 7g, soola 1,6g.

Valmistamine:

Eemalda tootelt pakend. Kuumuta praepannil õli. Lõika käkist umbes 0,8 cm paksused viilud. Kui soovid krõbedamat tulemust, siis õhemad. Prae viile kuumas õlis vastavalt soovitavale tulemusele.

Pakend:

batoon

Säilitustemperatuur:

+2 °C kuni +6 °C

Säilivusaeg:

20 ööpäeva

Ühiku kaal:

300 g