Verikäkk suitsulihaga
Koostisosad:
joogivesi, odrajahu, pekk, nisujahu, suitsupeekon(10%, koostisosad: sealiha(95%), joogivesi, sool, lihavalk, stabilisaator: trifosfaat, paksendaja: karrageen; suhkur, antioksüdant: naatriumaskorbaat; lõhnaained, säilitusaine: naatriumnitrit), verepulber(4%), sool, vürtsid, suhkur, dekstroos, lõhna- ja maitseained. Toote kest ei ole söödav.
100g tootes keskmiselt energiat:
energiat 1159kJ/277 kcal, rasvu 17g (sh küllastunud rasvhappeid 7g), süsivesikuid 23g (sh suhkruid 1g), valke 8g, soola 1,7g.
Valmistamine:
Eemalda tootelt pakend. Kuumuta praepannil õli. Lõika käkist umbes 0,8 cm paksused viilud. Kui soovid krõbedamat tulemust, siis õhemad. Prae viile kuumas õlis vastavalt soovitavale tulemusele.
Pakend:
batoon
Säilitustemperatuur:
+2 °C kuni +6 °C
Säilivusaeg:
20 ööpäeva
Ühiku kaal:
300 g